• Rojongan panggero 0086-755-83880080

Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

  • 10

    taun

    Company founded 2009

  • 16000

    méter pasagi

    Parusahaan nyertakeun aréa

  • 12000

    méter pasagi

    aréa Arsitéktur

  • 60M

    RMB

    aset ibukota parusahaan

  • 10M

    PCS

    produksi

  • 81

    paten

    penemuan Patén

Soonlink Technology is a high-tech company specializing in 2.4GHz wireless data transmission and dedicated to the industrial application of IoT. We have achieved over 100 patented technologies and various awards in the past 10 years. So far we employ more than 80 engineers based in Shenzhen and Wuhan of China.The number of clients we worked with exceeds 1,000 and the products we provided are highly praised by the users.

Our Smart Classroom System (SCS) is a great product that we developed based on the accumulation of technology and marketing research over the years and the system has been serving hundreds  of schools. It includes the function module of question, test, class vote, performance score. The teacher is able to improve the efficiency and interaction effect with students by choosing the right module. Importantly, the instant statistics will guide the teacher to focus on the obscure knowledge point.

In case users struggle with how to operate the system, we make the product very easy to use. Simple hardware installation and binding, clear screen guidelines and reliable data transmission makes the user a wonderful experience.

Meanwhile, we are always pursuing the quality of the product including stability, quick response, high accuracy to commit our client the safety of use.

We are quite sure that you are getting a simple but great classroom equipment when you decide to choose Soonink.

parusahaan-01parusahaan-02

parusahaan tinggi-tech keur sumanget inovasi bebas, Soonlink Téhnologi aktip implements nu "Industri-Universitas-Panalungtikan Joint Sarat jeung Kaayaan" sarta geus ngadegkeun hubungan nutup jeung Cina Akademi Élmu, Tsinghua Universitas (Shenzhen) Pascasarjana Sakola, Peking Universitas (Shenzhen) lulusan Sakola, Universitas Shenzhen, sarta Fudan Universitas. Dina-jero kerjasama. Soonlink Téhnologi ogé bakal ngandelkeun kakuatan panalungtikan ilmiah tur canggih fasilitas kuat tina Shenzhen Institute of Advanced Téhnologi tina Cina Akademi Élmu pikeun nyieun workstation postdoctoral. Ieu geus nyieun platform alus keur Cina Élmu jeung Téhnologi Uni pikeun ngawanohkeun, ngokolakeun tur migunakeun bakat tinggi-tungtung. Nepi ka kiwari, Cina Élmu jeung Téhnologi Institute geus dilarapkeun pikeun puluhan patén-patén nasional, tur bareng jeung panalungtikan sarta pamekaran séjén departemén Cina Élmu jeung Téhnologi Association, geus dimekarkeun solusi pembayaran mobile tina kartu YooCan, nu boga hak cipta intelektual sagemblengna bebas sarta geus commercialized dina skala badag.

parusahaan-03parusahaan-04

misi parusahaan

Kami strengthening manajemén internal urang jeung enhancing kapasitas sakabeh staf urang, sarta maksa on garansi urang, nu tanggung jawab kualitas sarta méré layanan pinuh ka konsumén urang. Urang ngalaksanakeun kawijakan polusi pencegahan sarta lingkungan panyalindungan jeung ngudag ngokolakeun Jalma Berorientasi. Ku maksa dina strategi ngembang tina gumantung téhnologi, urang anu terus ngembang produk anyar, sarta nyobian pangalusna kami pikeun nyumbang kana ngembangkeun industri pangiriman data nirkabel 2.4GHz.

keureutan-05


WhatsApp Online Chat!