• Rojongan panggero 0086-755-83880080
  • 7a2bd9392
  • 1 (2)
  • 1 (1)
  • 3242425
  • 1234

Mangpaat maké SoonLink Ars.

eupan balik 1.Get jeung hasil gampang jeung instan

2.Engage kalawan panongton anjeun, santri

3.Liven up presentasi Anjeun

interactivity 4.Encourage

5.Increase nu attentiveness of audiences

Naon kaunggulan tina SoonLink Ars?

1.2.4GHz frékuénsi nirkabel, teu wifi diperlukeun;
Komunikasi dina jarak 2.Long, nepi ka 100 méter.
3.NFC keur paring.
Skenario 4.Classic dirancang jeung panganteur operasi singket, pisan gampang ngagunakeun.
5.Instant, hasilna akurat sarta ogé jadi dirékam sakumaha Excel pikeun pamakéan engké.
6.No watesan kapasitas pamaké.
Pangalaman 7.Wonderful tina ngagunakeun kapan mana.
Harga 8.Low mang.

Naon téh real-time Sistim respon panongton nirkabel (Ars)?

Hiji sistem respon panongton real-time is sistem pikeun ngumpulkeun data ti pluralitas responden gaduh bagian sentral sareng processor sentral sarta base station jeung nyangkokkeun jauh sareng pluralitas unit respon nirkabel pikeun responden bisa dipenta pikeun nuliskeun data response ka tampilan visually atra anu bisa jadi ditémbongkeun hirup, dina monitor tipi atawa bisa jadi taped. tampilan bisa jadi kaasup sababaraha patarosan pilihan. Prosesor sentral accumulates data respon via radio, Tumbu komunikasi optik atawa akustik jeung unit jauh, nu masing-masing boga alamat unik. Prosesor sentral mintonkeun data respon akumulasi sacara real waktu jeung bisa overlay data respons diolah jeung originate tampilan ditémbongkeun ka responden.

Naon tiasa di SoonLink Ars dipaké pikeun?

The SoonLink Ars sampurna keur jangkauan kagunaan kaasup ngajarkeun interaksi, nohonan undian jeung konferensi survéy. Éta ogé bisa dipaké pikeun ngidinan Hadirin méré eupan balik salila latihan staf, bengkel na assessments resiko. Wae nu kedah ngajawab kana hiji masalah atawa ngumpulkeun informasi tina angka nu gede ngarupakeun jalma, SoonLink Ars nyaeta jalan sampurna ngalakukeun hal eta.

Naon nu SoonLink Ars diwangun ku?

The SoonLink Ars ngandung hadwér katut sofwérna. hardware diwangun ku sababaraha keypads nirkabel (nepi ka 2000) jeung panarima nirkabel sarta kabel USB. software nu bisa dipasang dina komputer euweuh urusan sistem ngajalankeun nyaéta Microsoft Windows atawa Mac OS.

Kumaha nu keypads dianggo?

SoonLink keypad voting nirkabel geus sabudeureun ukuran kartu kiridit. The keypads anu dibikeun ka unggal jalma di hiji kelas, konferensi atawa rapat. The hampang komunikasi sareng panarima nirkabel roti-ukuran anu nyambungkeun jeung komputer via kabel USB, motret réspon kana patalékan kalayan akurasi lengkep. Ieu bisa jadi jalan pisan berharga pikeun ngumpulkeun eupan balik sakumaha hal ieu ngamungkinkeun pikeun réspon sagemblengna anonim nu teu dipingpin ku balaréa. Hasilna oge dipake keur gabungan sarta ditampilkeun ampir instan. Ieu leuwih gancang tinimbang metoda manual voting atawa ngumpul eupan balik.
WhatsApp Online Chat!