• Mbështetje Call 0086-755-83880080
  • 7a2bd9392
  • 1 (2)
  • 1 (1)
  • 3242425
  • 1234

Përfitimet e përdorimit të SoonLink ARS.

reagime 1.Get dhe rezultatet lehtë dhe menjëherë

2.Engage me audiencën tuaj, studentë

3.Liven up prezantimin tuaj

interaktive 4.Encourage

5.Increase e vigjilencën e publikut

Cilat janë avantazhet e SoonLink ARS?

1.2.4GHz frekuencave wireless, ka WIFI nevojshme;
Komunikimi 2.Long në distancë, deri në 100 metra.
3.NFC për krasitje.
Skenari 4.Classic projektuar dhe ndërfaqe konciz operacion, jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.
5.Instant, rezultate të sakta dhe të regjistrohen si Excel për përdorim të mëvonshëm.
6.No kufizim i kapacitetit të përdoruesit.
Përvoja 7.Wonderful e përdorimit në çdo kohë kudo.
Çmimi 8.Low vërtetë.

Çfarë është një e vërtetë-kohë wireless audiencë sistemi përgjigje (ARS)?

Një kohë reale të sistemit përgjigje audienca është një sistem për mbledhjen e të dhënave nga një shumicë e të anketuarve kanë një pjesë qendrore me një procesor qendror dhe një stacion bazë dhe një pjesë të largët me një shumicë të njësive të reagimit pa tel për të anketuarve që të nxitet për të hyrë në të dhënat përgjigje në një ekran me sy dukshëm të cilat mund të jenë treguar të jetojnë, në një monitor televiziv, ose mund të jetë regjistruar. Ekran mund të përfshijë pyetje të shumta zgjedhje. Procesori qendror akumulon të dhënat e reagimit nëpërmjet radios, lidhjet optike ose akustike komunikimit me njësitë e largëta, secila prej të cilave ka një adresë unike. Procesori qendror tregon të dhënat përgjigje akumuluar në kohë reale dhe mund të veshësh të dhënat e përpunuara përgjigje dhe origjinën ekran treguar të anketuarve.

Çfarë mund të SoonLink ARS të përdoret për të?

SoonLink ARS është e përkryer për një gamë të përdor, duke përfshirë mësimin e ndërveprimit, takim studim vota dhe konferenca. Ato mund të përdoren gjithashtu për të lejuar të pranishmit për të dhënë reagime gjatë trajnimit të stafit, seminare dhe vlerësimet e riskut. Çdo herë që ju duhet të votojë për një çështje, ose mbledhin informata nga një numër i madh i njerëzve, SoonLink ARS është mënyrë e përsosur për të bërë atë.

Çfarë na SoonLink ARS të përbëhet nga?

SoonLink ARS përmban hardware dhe software. Hardware përbëhet nga një numër të caktuar të keypads pa tel (deri në 2000) dhe një marrës pa tel dhe një kabllo USB. Software mund të jetë i instaluar në kompjuterin tuaj pa marrë parasysh se sistemi running është Microsoft Windows ose Mac OS.

Si mund të punojnë Keypads?

SoonLink tastiera votimi wireless është rreth madhësinë e një karte krediti. Keypads janë dhënë për çdo person në një klasë, një konferencë apo takim. Pads komunikuar me një bukë-size marrës pa tel që lidh me një kompjuter nëpërmjet një kablli USB, kapjen përgjigjet për çdo pyetje me saktësi të plotë. Kjo mund të jetë një mënyrë jashtëzakonisht të vlefshme për të mbledhur reagime si ajo lejon për përgjigjet krejtësisht anonimë që nuk janë të udhëhequra nga turma. Rezultatet janë mbledhur gjithashtu dhe shfaqet pothuajse menjëherë. Kjo është shumë më shpejt se çdo metodë manuale të votimit ose mbledhjen reagime.
WhatsApp Online Chat!