• повик за поддршка 0086-755-83880080

за нас

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

 • 10

  години

  Company founded 2009

 • 16000

  квадратни метри

  Компанијата покрива површина

 • 12000

  квадратни метри

  архитектура област

 • 60 милиони

  Канада

  Капиталот на компанијата средства

 • 10M

  ЕЕЗ

  производство

 • 81

  патент

  патенти изум

Soonlink Technology is a high-tech company specializing in 2.4GHz wireless data transmission and dedicated to the industrial application of IoT. We have achieved over 100 patented technologies and various awards in the past 10 years. So far we employ more than 80 engineers based in Shenzhen and Wuhan of China.The number of clients we worked with exceeds 1,000 and the products we provided are highly praised by the users.

Our Smart Classroom System (SCS) is a great product that we developed based on the accumulation of technology and marketing research over the years and the system has been serving hundreds  of schools. It includes the function module of question, test, class vote, performance score. The teacher is able to improve the efficiency and interaction effect with students by choosing the right module. Importantly, the instant statistics will guide the teacher to focus on the obscure knowledge point.

In case users struggle with how to operate the system, we make the product very easy to use. Simple hardware installation and binding, clear screen guidelines and reliable data transmission makes the user a wonderful experience.

Meanwhile, we are always pursuing the quality of the product including stability, quick response, high accuracy to commit our client the safety of use.

We are quite sure that you are getting a simple but great classroom equipment when you decide to choose Soonink.

Компанијата-01Компанијата-02

Високо-технолошка компанија на духот на независна иновации, Soonlink технологија активно спроведува "индустрија на Универзитетот-истражувачки Заедничката политика" и има воспоставено блиски односи со Кинеската академија на науките, Меѓународниот универзитет (Шенжен) Факултетот, Пекинг универзитет (Шенжен) Факултетот, Шенжен универзитет и Универзитетот. Во-длабочината на соработка. Soonlink технологија, исто така, ќе се потпира на силни научни истражувања сила и напредни објекти на Шенжен институт за напредна технологија на Кинеската академија на науките да се воспостави постдокторски работна станица. Овие се создаде добра платформа за Кина Наука и технологија унија да се воведе, негува и да ги користат high-end талент. До сега, Наука и технологија Кина Институт аплицираше за десетици национални патенти, и заедно со други истражување и развој одделенија на Кина Наука и технологија асоцијација, има развиено исплата решение на YooCan картичка, која има целосно независни правата на интелектуална сопственост и мобилни е комерцијализиран во голем обем.

Компанијата-03Компанијата-04

МИСИЈА НА КОМПАНИЈАТА

Ние сме зајакнување на нашите внатрешно управување и подобрување на капацитетите за сите вработени, како и инсистирањето на нашата гаранција, која е одговорна за квалитетот и дава целосна услуга за нашите клиенти. Ние извршување на политиката за заштита на животната средина и спречување на загадувањето и да ги извршуваат за управување на луѓе ориентирани. Со инсистирањето на развој на стратегија се потпира на технологија, ние сме постојано развивање на нови производи, и се обидува потрудиме да се придонесе за развој на 2.4GHz безжичен пренос на податоци индустрија.

профил-05


WhatsApp Онлајн Chat!