• повик за поддршка 0086-755-83880080
  • 7a2bd9392
  • 1 (2)
  • 1 (1)
  • 3242425
  • 1234

На придобивките од користењето SoonLink АРС.

1.Get повратни информации и резултатите лесно и веднаш

2.Engage со вашата публика, студентите

3.Liven до вашата презентација

4.Encourage интерактивност

5.Increase на внимание на публиката

Кои се предностите на SoonLink АРС?

1.2.4GHz фреквенција безжичен, нема потреба од WIFI;
2.Long растојание комуникација, до 100 метри.
3.NFC за кастрене.
4.Classic сценарио дизајнирани и концизни интерфејс операција, исклучително лесен за употреба.
5.Instant, точни резултати и, исто така, да се евидентираат како Excel за подоцнежна употреба.
6.No ограничување на корисникот капацитет.
7.Wonderful искуство на користење во секое време секаде.
Навистина 8.Low цена.

Што е во реално време безжична публика систем одговор (АРС)?

системот за одговор на публиката во реално време е систем за собирање на податоци од мноштво на испитаниците има централен дел со централен процесор и базната станица и далечински дел со плуралноста на безжични единици одговор за испитаниците да биде побарано да внесете одговор на податоци на визуелно видливи дисплеј кој може да се прикаже во живо, на телевизија монитор или може да се снима. На екранот може да содржи повеќе избор прашања. На централниот процесор акумулира податоци одговорот преку радио, оптички или акустички комуникациски врски со далечински единици, од кои секоја има единствена адреса. На централниот процесор покажува акумулираните одговор на податоци во реално време и може да шалче обработените податоци одговор и потекнуваат екранот е прикажано на испитаниците.

Што може да SoonLink АРС се користи за?

На SoonLink АРС е совршен за опсег на употреба, вклучувајќи настава интеракција, на состанокот гласови и конференции истражувањето. Тие, исто така може да се користи за да им овозможи на учесниците да се даде повратна информација во текот на обука на персоналот, работилници и проценка на ризикот. Било кое време што треба да се гласа за некое прашање или се собираат информации од голем број на луѓе, SoonLink АРС е совршен начин да го направи тоа.

Што прават SoonLink АРС се состои од?

На SoonLink АРС содржи хардвер и софтвер. Хардверот се состои од одреден број на безжични тастатури (до 2000 година) и безжичен приемник и USB кабел. Софтверот може да се инсталира на вашиот компјутер, без разлика на водење на системот е на Microsoft Windows или Mac OS.

Како функционираат тастатури?

SoonLink безжична тастатура гласањето е околу со големина на кредитна картичка. Тастатури се дава на секој човек во класа, конференција или состанок. Влошки комуницира со леб големина безжичен приемник кој се поврзува со компјутер преку USB кабел, снимање на одговорите на сите прашања со целосна точност. Ова може да биде исклучително важна начин да се соберат повратни информации како што им овозможува за целосно анонимни одговорите кои не се предводени од страна на публиката. Резултатите, исто така, се собираат и се прикажани речиси веднаш. Ова е многу побрзо од било кој Мануелна метода на глас или повратни информации собир.
WhatsApp Онлајн Chat!