• Dhukungan telpon 0086-755-83880080
  • 7a2bd9392
  • 1 (2)
  • 1 (1)
  • 3242425
  • 1234

Keuntungan saka nggunakake SoonLink ARS.

saran 1.Get lan asil gampang lan cepet

2.Engage karo pirsawan, siswa

3.Liven munggah presentation

sawênèh 4.Encourage

5.Increase ing attentiveness saka pamirsa

Apa sing kaluwihan saka SoonLink ARS?

1.2.4GHz frekuensi nirkabel, ora WIFI needed;
Komunikasi jarak 2.Long, nganti 100 meter.
3.NFC kanggo paring.
Skenario 4.Classic dirancang lan antarmuka operasi ringkes, arang banget gampang kanggo nggunakake.
5.Instant, asil akurat lan uga kacathet minangka excel dienggo mengko.
6.No watesan saka kapasitas user.
Pengalaman 7.Wonderful saka nggunakake kapan wae.
Rega 8.Low tenan.

Apa nyata-wektu sistem nanggepi pirsawan nirkabel (ARS)?

A sistem nanggepi pirsawan nyata-wektu iku sistem kanggo ngempalaken data saka majemuk saka penjawab gadhah bagean tengah karo prosesor tengah lan stasiun basa lan bagean remot karo majemuk Unit nanggepi nirkabel kanggo penjawab kanggo dijaluk ngetik data nanggepi kanggo tampilan visual cetha kang bisa ditampilake urip, ing monitor televisi utawa bisa taped. tampilan nyakup sawetara pitakonan pilihan. Prosesor tengah accumulates data nanggepi liwat radio, pranala komunikasi optik utawa akustik karo Unit remot, saben kang nduweni alamat unik. Prosesor tengah nampilake data respon nambah ing wektu nyata lan uga kalapis data respon diproses lan asal tampilan ditampilake kanggo penjawab.

Apa bisa ing SoonLink ARS digunakake kanggo?

The SoonLink ARS punika sampurna kanggo sawetara Efesus kalebu memulang interaksi, patemon votes lan Konferensi survey. Padha uga bisa digunakake kanggo ngidini pamiarso kanggo menehi saran sajrone latihan Staff, pelatihan lan taksiran resiko. Sembarang wektu sing kudu milih ing Jeksa Agung bisa ngetokake utawa ngumpulake informasi saka nomer akeh wong, SoonLink ARS cara sampurna kanggo nindakaken.

Apa SoonLink ARS kalebu?

The SoonLink ARS ngandhut hardware lan software. hardware kasusun saka sawetara tartamtu saka keypads nirkabel (nganti 2000) lan panrima nirkabel lan kabel USB. Piranti lunak bisa diinstal ing komputer ora ketompo sistem mlaku iku Microsoft Windows utawa Mac OS.

Carane keypads bisa?

SoonLink keypad pilihan nirkabel watara ukuran kertu kredit. The keypads sing diwènèhaké kanggo saben wong ing kelas, konferensi utawa rapat. Bantalan komunikasi karo panrima nirkabel roti-ukuran kang nyambung karo komputer liwat kabel USB, njupuk respon kanggo pitakonan karo akurasi lengkap. Iki bisa dadi cara banget terkenal kanggo klumpukne saran kang ngidini kanggo respon tanggung anonim sing durung mimpin dening akeh. Kasile uga nyusun lan katampil meh enggal. Iki akeh luwih cepet saka cara manual saka pamilihan utawa kumpul saran.
Tampilan Online Chat!